RSS

Here we go again “THE EXCUSES”

16 Mar

Yess…we all women like to make excuses..no matter how silly it may sound…

Ini beberapa contoh alasan perempuan-perempuan yang kuping saya pernah denger  :

“menurut aku lebih gentle aja”

Ini dari seorang cewek yang pasangannya kalo marah ama dia “isi kebon binatang” pada keluar semua , saya heran deh..gak pernah denger yang namanya “komunikasi” ya??? Kalau memang keberatan dengan tingkah laku kita..ya diomongin baik-baik, If I could say to her husband I would say “man..she’s your wife the mother of your childs, the woman that you made commitment with, you’re not supposed to treat her that way” tapi tetep yang bikin kwakwa ya “she’s okay with that”

“aku sempet berdoa minta petunjuk, kalau memang dia masih jodohku tolong didekatkan, tapi kalau nggak, aku ikhlas ngelepasinnya , dan tau gak?? Pas sidang kemaren pengajuan cerai suamiku ditolak sama pengadilan”

Kalo ini dari mbak PF, yang lagi ngurus perceraian dengan suaminya. Just for your information, I either did prayer like this one, I even posted it in my previous blog #tertundukmalu . And what happen with me and my ex was (it’s about 5 minutes after I prayed), he’s back …he treat me really good, and I really feels so blessed that I had him in my life. And now what..after I feels like we’re so sync, so connected , *puff*he’s gone, leaving me without saying a word…not even a single fucking word. And honestly after all this time, I still can’t get over him, I don’t know..I just never ever really feels like that before and it’s been two fucking years..I still use his birthday for some of my passcodes …hahahah I know it’s sad…but whatever …Jadi ya intinya sih gak masalah apapun jawaban dari doamu…pasti ada hikmah yang bisa diambil dari setiap kejadian, just stay positive and little smart. Trust me, you’ll get trough it. Khusus buat mbak PF , “udahlah suami lu tuh udah gak mau lagi..apapun alasannya, jadi ya udahlah ya…kesian ngeliatnya…”

“tolong “diliatkan , gimana perasaan dia ke saya??”

Okay…nanya ke orang – orang “pintar” tentang perasaan orang lain ke kita memang kedengarannya seru..but still it doesn’t matter anyway if ….YOU’RE MARRIED , HE’S MARRIED…and again I don’t care if he’s your best ex ever…it’s still DOESN’T MATTER…!!!!!

Maybe we’re in love but we still have to think straight, we still can hope, but seriously it’s really matter how the situation are…just don’t fool yourself if you’re not want everybody see that you’re fool..respect yourself ..YOU’RE WORTHY

Iklan
 
1 Komentar

Ditulis oleh pada Maret 16, 2011 in He's Just Not That Into You

 

One response to “Here we go again “THE EXCUSES”

  1. aldyharold

    Maret 30, 2011 at 11:39 pm

    Itu namanya manipulasi…
    biasa di gunakan oleh anak-anak PiW yang berbasis PUA (Pick Up Artist) ataupun Seduction

    🙂
    VJ

     

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: